NJOFTIM PER CEREMONINE E DIPLOMIMIT

Të dashur studentë, të diplomuar në Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës në vitin akademik 2020-2021 dhe 2021-2022! Pasi keni konfirmuar pjesmarrjen tuaj ne Ceremonine e Diplomimit ,mund të tërhiqni […]

“Rinia shqiptare, të drejtat e njeriut dhe e shkuara”

Në kuadër të Projektit “Rinia shqiptare, të drejtat e njeriut dhe e shkuara” që zbatohet nga Instituti Studimeve Politike me mbështetjen e Ministrisë së Jashtme të Republikës Çeke, Fakulteti Drejtësisë […]

Percjellje informacioni mbi aktivitetin “Hellenie-Albanian Career Day”

  Departamenti i Gjuhës Greke i Fakultetit të Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës në bashkëpunim me Ambasadën e Greqisë në Tiranë, më datë 29 maj 2023, ora 10:00, […]

Gjyq imitues në Fakultetin e Drejtësisë/National Moot Court Competition

Më 24 Maj 2023, në ambjentet e Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, u zhvillua gjyqi imitues në të Drejtën Penale, me pjesëmarrjen e një jurie të nderuar të përbërë […]

PROGRAMI “UT- KËRKIM, EKSELENCË DHE INOVACION”

Dr. Dorina SAJA (Udhëheqës Shkencor) Msc.Valbona NDREPEPAJ ( Kërkues Shkencor) Dr. Suela MAXHELAKU ( Ekspert IT, Analiste e të dhënave)   Titulli i Projektit: Aspekte të menaxhimit të specialistëve të […]

Leksion i hapur “Gjuha e Urrejtjes në Shqipëri”

Më datë 23.05.2023, në ambjentet e Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, u zhvillua një leksion i hapur me nismën e Komitetit Shqiptar të Helsinkit. KShH po zbaton nismën “Kundër Gjuhës […]

Konferenca Studentore Ndërkombëtare të organizuar nga Universiteti i Tiranës me temë “Kërkimi shkencor dhe edukimi në perspektivën e studentëve të rinj.

Në datat 18-19 maj 2023 u mbajt për herë të parë Konferenca Studentore Ndërkombëtare të organizuar nga Universiteti i Tiranës me temë “Kërkimi shkencor dhe edukimi në perspektivën e studentëve […]

Ftesë për të qenë pjesmarrës në gjyqin penal simulues që do të zhvillohet ditën e mërkurë (24.05.2023) në orën 11:00 paradite , salla 402, kati i katërt në Fakultetin e Drejtësisë.

Duke uruar që të jeni mirë , ky postim si një ftesë për të qenë pjesmarrës në gjyqin penal simulues që do të zhvillohet ditën e mërkurë (24.05.2023) në orën 11:00 […]

Përcjellje informacioni mbi thirrjen për kandidatura për programet e bursave të studimit të Qeverisë Franceze!

Universiteti i Tiranës është informuar nga Ambasada e Francës në Shqipëri se janë hapur thirrjet për kandidatura për programet e bursave të studimit të Qeverisë Franceze. Bursat e studimit ofrohen […]