Thirrje për Konferencën Shkencore Studentore Ndërkombëtare, 18-19 Maj 2023, organizuar nga Universiteti i Tiranës

Departamenti i së Drejtës Penale, Fakulteti i Drejtësisë (UT), në kuadër të projektit me temë “Krimi i organizuar dhe shfrytëzimi i punës” do të organizojë një shkollë verore (Summer School)
24/04/2023
SHPALLET HAPJA E APLIKIMEVE PËR KONKURSIN E PARË TË NEGOCIMIT!
02/05/2023
Thirrje për Konferencën Shkencore Studentore Ndërkombëtare, 18-19 Maj 2023, organizuar nga Universiteti i Tiranës

.

 

 

Në kuadër të nismës për organizimin e Konferencës Shkencore Studentore nga Universiteti i Tiranës. e cilat do të zhvillohet në datat 18 -19 Maj 2023 me temë “Kërkimi shkencor dhe edukimi në perspektivën e studentëve dhe studiuesve të rinj UT flet me zërin e studentëve”. kërkojmë bashkëpunimin tuaj për njoftimin dhe inkurajimin e studentëve për pjesëmarrjen në këtë konferencë.

Konferenca do të mbahet në datat 18-19 Maj 2023 dhe afati i fundit për dorëzimin e abstraktit do të jetë data 10 Maj 2023.