Thirrje për Konferencën Shkencore Studentore Ndërkombëtare, 18-19 Maj 2023, organizuar nga Universiteti i Tiranës

.     Në kuadër të nismës për organizimin e Konferencës Shkencore Studentore nga Universiteti i Tiranës. e cilat do të zhvillohet në datat 18 -19 Maj 2023 me temë “Kërkimi shkencor dhe […]

Departamenti i së Drejtës Penale, Fakulteti i Drejtësisë (UT), në kuadër të projektit me temë “Krimi i organizuar dhe shfrytëzimi i punës” do të organizojë një shkollë verore (Summer School)

Departamenti i së Drejtës Penale, Fakulteti i Drejtësisë (UT), në kuadër të projektit me temë “Krimi i organizuar dhe shfrytëzimi i punës” do të organizojë një shkollë verore (Summer School) […]

Universiteti i Tiranës në bashkëpunim me GIZ Programi Global “Luftimi i flukseve të paligjshme financiare” do të organizojë për herë të dytë shkollën verore për “Rrjedhën dhe Luftimin e Financave të Paligjshme”.

  Kursi intensiv 4 (katër) ditor do të fokusohet në zhvillimet e reja në fushën e luftimit dhe flukset e paligjshme financiare. Më konkretisht për trajtimin e fushave: Pastrimi i […]

Thirrje për artikuj dhe per Pjesemarrje ne Konferencën Ndërkombëtare “Procesi i Zgjerimit dhe perspektivat për Shqipërinë dhe Ballkanin Perëndimor” 13 Qershor 2023

REPUBLIKA E SHQIPËRISË UNIVERSITETI I TIRANËS FAKULTETI I DREJTËSISË NË BASHKËPUNIM ME AMBASADËN FRANCEZE NË TIRANË AMBASADËN GJERMANE NË TIRANË DELEGACIONIN E BE-SË NË TIRANË   ME PJESËMARRJEN E UNIVERSITETI […]

Sezonit i veçantë provimesh (muaji Prill 2023)

Njoftohen studentët e vitit të tretë Bachelor me kohë të plotë, viti katërt Bachelor me kohë të pjesshme dhe vitit të dytë të Programit Master i Shkencave (penal/ civil/ publik), […]

Illicit Financial Flows Summer School  May 2023

  University of Tirana in cooperation with the GIZ Global Program ‘Combating Illicit Financial Flows’ is organizing for the second year the summer school on Combatting Illicit Financial Flows. The four (4) day intensive course will […]

Thirrje Erasmus +

.     Kliko këtu ->  Thirrja Masaryk 06.04.2023     Kliko këtu ->  THIRRJA Akdeniz 06.04.2023     Kliko këtu ->  Thirrja Granada studente 04.2023         […]

Në datë 4 prill 2023, Fakulteti i Drejtësisë i Univesitetit i Tiranës dhe Fakulteti i Drejtësisë Democritus, Universiteti i Trakës, Greqi nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi në Komotini, Greqi.

Qëllimi i kësaj marrëveshjeje është bashkëpunimi mes tyre në disa fusha si shkëmbimi i stafit akademik, i studentëve, aplikimi i përbashkët në projekte kërkimore shkencore, organizimi i seminareve, konferencave, promovimi […]