.

Semestri i I, viti akademik 2022 – 2023

Ju lutemi jepni mendiminin tuaj të sinqertë dhe kontsruktiv në mënyrë që të përmirësohet cilësia e lëndës.

 

Kliko këtu ->  Vlerësimi i lëndës nga studenti

.

Leave A Comment