Embassy of Slovenia: Euro-Mediterranean Innovation Camp

Zhvillohet Leksioni me temë “Transparenca dhe e drejta e informimit në institucionet e BE-së” – Read Fellowship
19/01/2023
VENDIM Nr. 03, Datë 26.01.2023
01/02/2023
Embassy of Slovenia: Euro-Mediterranean Innovation Camp

.

Kliko këtu ->  EMIC PowerPoint presentation