Njoftim për procedurën e regjistrimit online të provimeve të studentëve të programit Master dhe PICD

Listat e perditesuara: Bursat, Perjashtim/ Reduktim tarife 2022-2023
17/01/2023
Përmbledhje të punimeve studentore “Shkolla Verore mbi lirinë e Medias”
18/01/2023
Njoftim për procedurën e regjistrimit online të provimeve të studentëve të programit Master dhe PICD

Regjistrimi i studentëve për sezonin e dimrit do të kryhet në sistemin e-student.

 

Hapat që duhen ndjekur janë klikoni faqen e fakultetit www.fdut.edu.al, shkoni në fund të faqes, klikoni Portalin e studentëve dhe vendosni kredencialet e e-albania ose

 

Kliko këtu -> Regjistrohu në Provime

 

Kliko këtu -> Manuali E-student

 

Kliko këtu -> Datat e Provimeve sezoni dimrit 2023

 

Më tej procedon me regjistrim e provimeve.

 

Studentët Bachelor me kohë të plotë do regjistrohen pranë sekretarisë mësimore nga data 19.01.2023 deri 01.02.2023.