Njoftim për studentët

Ministria e Arsimit dhe Sportit, njofton të gjitha IAL-të se;   Me propozim të MAS është miratuar vendimi nr. 386 datë 01.06.2022, të Këshillit të Ministrave “Për miratimin e fushave […]

Thirrje Erasmus+

KLIKONI PËR TË HAPUR Hapet Thirrja për Aplikime për Studentët në Universitetin e Mariborit 16.11.2022 Thirrja Masaryk 2022 THIRRJA Recep Tayyip Erdoğan staf shtyre 18.11.2022    

Seanca Informuese nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara mbi programet SUSI dhe Global UGrad

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë, do të organizojë nje takim informues mbi disa programe shkëmbimi që aktualisht janë të hapura për aplikim për studentët dhe pedagogët: SUSI dhe […]

Permledhja e takimit te realizuar me AADF,date 3.11.2022, per thirrjet e reja READ

Me datë 03.11.2022, në ambientet e Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti u Tiranës, u zhvillua një takim informues organizuar nga AADF (Albanian – American Development Foundation), mbështetur nga projekti Clean Score […]

PËR APLIKANTËT E RAUNDIT TË TRETË, QË JANË PJESË E PORTALIT U-ALBANIA, QË NUK JANË REGJISTRUAR NË ASNJË PROGRAM STUDIMI

.         Në zbatim të nenit 76 të Ligjit 80/2015, “Për Arsimin e Lartë dhe Kërkimin Shkencor në Institucionet e Arsimit të Lartë në Republikën e Shqipërisë” […]

Thirrje Erasmus+

.           Kliko këtu -> Thirrja për Bursa për studentët në Universitetin Vytautas Lituani 27.10.2022         .

Takim informues me AADF

. Fondacioni Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF), në bashkëpunim me Universitetin e Tiranës (UT) do të zhvillojë një takim informues në mjediset e Fakultetit të Drejtësisë (FDUT). Në takim, pjesëmarrësit do […]

Përmbledhje trajnimi “Aksesi në Gjykatën Kushtetuese dhe hartimi i ankimit kushtetues individual”.

Ne Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, me mbeshtetjen e Prezences se OSBE-së në Shqipëri u organizua më datë 31 Tetor 2022, trajnimin me temë: “Aksesi në Gjykatën Kushtetuese dhe hartimi […]