Dhurimi Vullnetar i Gjakut – akt human dhe qytetar

Të dhurosh gjak ështe një akt i madh human. Në Tiranë janë 400 fëmije talasemik, të cilët cdo dy javë duan  një qese gjak për të jetuar normal si ne. Nisur nga situata e pandemise ne vend dhe masat e institucioneve shendetesore, protokolli i dhurimit te gjakut eshte pershtatur duke respektuar distancen 1.5 m mes […]

Lista përmbledhëse e studentëve që përfitojne reduktim nga tarifa e shkollimit për vitin akademik 2021-2022 nga programi I ciklit të parë të studimit sipas VKM-së 778, datë 26.12.2018

Nr. Emër Mbiemër Fakulteti Dega Viti 1 SABINA  SHEHU Fakulteti I Drejtesise Program I Integruar 2 2 KEJSI  SHABA Fakulteti I Drejtesise Program I Integruar 2 3 ROZALINDA  SELMANI Fakulteti I Drejtesise Program I Integruar 2 4 GENTIANA  NDREU Fakulteti I Drejtesise Program I Integruar 2 5 BJORI  URUCI Fakulteti I Drejtesise Program I Integruar […]

Lista e studenteve Cikli II Master, te cilet perfitojne reduktim te tarifes se shkollimit ne masen 50%, Viti akademik 2021-2022

Nr Emer/Atesi /Mbiemer Viti Master 1 Angjelina Fatos Rama 2 M.SH.Penal 2 Saimir Skender Topuzi 1 M.SH.Civil 3 Lime Kapllan Skuka 2 M.SH.Publik 4 Aida Asqeri Lamllari 2 M.SH.Penal 5 Alda Izja Beçoku 2 M.SH.Civil 6 Rexhina Flamur Latifllari 2 M.SH.Civil 7 Jolanda Dhimiter Kariqi 2 M.P.Penal 8 Suzana Ferit Kërçiku 2 M.SH.Civil 9 Violeta […]

Lista përmbledhëse e studentëve që përjashtohen nga tarifa e shkollimit për vitin akademik 2021-2022 nga programi I ciklit të parë të studimit sipas VKM-së 40, datë 23.01.2019.

Nr. Emër Mbiemër Fakulteti Dega Viti 1 Elidon Saraci Fakulteti I Drejtesise Program I Integruar 2 2 Mirela Tosku Fakulteti I Drejtesise Program I Integruar 3 3 Erisa Xheleku Fakulteti I Drejtesise Program I Integruar 3 4 Vojsava Beci Fakulteti I Drejtesise Program I Integruar 1 5 Adelina Seitllari Fakulteti I Drejtesise Program I Integruar […]

LISTA EMERORE E STUDENTEVE TE CIKLIT TE PARE TE STUDIMEVE,TE CILET PERFITOJNE BURSE FINANCIARE PER VITIN AKADEMIK 2021 – 2022

STUDENTET, TE CILET PERFITOJNE BURSE FINANCIARE DHE NUK KANE DOREZUAR AKOMA NR. E LLOGARISE BANKARE TE BANKES CREDINS, JANE TE LUTUR TA DERGOJNE ME EMAIL TE FOTOGRAFUAR/SKANUAR NE ADRESEN (financa@fdut.edu.al) BRENDA DATES 14.01.2022.   NR Emer Mbiemer VITI 1 KLARISA CARA 1 2 ENRI  ZHOLI 1 3 BJUDI DOSKU 1 4 KLARISA BALASHI 1 5 […]