21/11/2022

Njoftim për studentët

Ministria e Arsimit dhe Sportit, njofton të gjitha IAL-të se;   Me propozim të MAS është miratuar vendimi nr. 386 datë 01.06.2022, të Këshillit të Ministrave […]
18/11/2022

Thirrje Erasmus+

KLIKONI PËR TË HAPUR Hapet Thirrja për Aplikime për Studentët në Universitetin e Mariborit 16.11.2022 Thirrja Masaryk 2022 THIRRJA Recep Tayyip Erdoğan staf shtyre 18.11.2022   […]
18/11/2022

Seanca Informuese nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara mbi programet SUSI dhe Global UGrad

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë, do të organizojë nje takim informues mbi disa programe shkëmbimi që aktualisht janë të hapura për aplikim për studentët […]
07/11/2022

Lista e renditjes së aplikantëve që nuk janë regjistruar në asnjë program studimi, për kuotat e mbetura të paplotësuara