MASAT E SHMANGIES NGA NDJEKJA PENALE DHE NGA DËNIMI

SEE Law Journal no.10 is online
07/12/2022
APLIKIM NË PROGRAMIN “UT- KËRKIM, EKSELENCË DHE INOVACION”
12/12/2022
MASAT E SHMANGIES NGA NDJEKJA PENALE DHE NGA DËNIMI

.

 

 

 

Kliko këtu ->  Studimi

 

 

 

 

 

.