Takim informues me AADF

Përmbledhje trajnimi “Aksesi në Gjykatën Kushtetuese dhe hartimi i ankimit kushtetues individual”.
02/11/2022
Thirrje Erasmus+
02/11/2022
Takim informues me AADF

.

Fondacioni Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF), në bashkëpunim me Universitetin e Tiranës (UT) do të zhvillojë një takim informues në mjediset e Fakultetit të Drejtësisë (FDUT). 🏫 Në takim, pjesëmarrësit do të njihen me procedurat e aplikimit në programin “READ” dhe risitë e thirrjes së kohortës së dytë 2022 . 🤝 📍Të interesuarit mund të bëhen pjesë e këtij sesioni informues më datë 3.11.2022, ora 11:00, në Sallën Doktorale.