30/11/2022

Konferenca Shkencore: Keshilli i Shtetit per Zhvillimin e se Drejtes ne Shqiperi

Departamenti i së Drejtës Publike pranë Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, me datë 24 nëntor 2022, organizoi Konferencën Shkencore “Këshilli i Shtetit për Zhvillimin e […]
25/11/2022

Thirrje Erasmus+

.     Kliko këtu -> Thirrja Valladolid 18.11.2022           .
25/11/2022

Seanca Informuese nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara mbi programet SUSI dhe Global UGrad

Programi SUSI për pedagogë   https://al.usembassy.gov/education-culture/educational-exchange-programs/study-of-the-u-s-institutes-for-scholars-susi-2/ Programi SUSI për studentët e gazetarisë dhe gjeografisë/shkencat e natyrës në fushën e ambjentit https://al.usembassy.gov/education-culture/educational-exchange-programs/the-study-of-the-u-s-institute-susi-for-student-leaders/ Programi Global UGrad për studentë […]
23/11/2022

Takim Informues me Shoqaten ELSA Albania

Në ambjentet e Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, datë 14.11.2022, u mbajt takimi me përfaqësues të ELSA Albania – Shoqatës Evropiane të Studentëve të Drejtësisë. […]