Thirrje Erasmus+

.     Kliko këtu ->  THIRRJA West Attica staf 2022           .

Thirrje Erasmus+

.       Kliko këtu -> Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus La sapienca 11.10.2022         .

Mbi shkollën e vjeshtës “Uncovering illicit flows can make societies glow” org nga GIZ

.   Ju informojmë se “The Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit GmbH”- (GIZ), në bashkëpunim me Universitetin e Tiranës, do të zhvillojnë shkollën e vjeshtës “Uncovering illicit flows can make societies glow“, në Durrës, në datat 25-28 Tetor 2022.     Lektorë vendas dhe të huaj, si edhe përfaqësues nga Drejtoritë e Përgjithshme të Inteligjencës Financiare të Shqipërisë dhe Serbisë, janë […]

REGISTRATION IS OPEN: New Initiative: EUTM/RCD Intensive Programme for PES University Students

Dear Pan-European Seal Universities, Following our previous email regarding the announcement of the launching of the new EU Trade Mark (EUTM) and Registered Community Design (RCD) Intensive Programme we are glad to inform you that the registration has been opened!.   Here is the link for your staff or/and students to register. The deadline to register is Wednesday 26 […]

NJOFTIM I RENDESISHEM PËR STUDENTET PJESEMARRJE NË TRAJNIMIN INTENSIV NDERKOMBETAR “LUFTA KUNDER PASTRIMIT TE PARAVE

NJOFTIM I RENDESISHEM PËR STUDENTET PJESEMARRJE NË TRAJNIMIN INTENSIV NDERKOMBETAR “LUFTA KUNDER PASTRIMIT TE PARAVE Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Drejtësisë në bashkëpunim me Programin Global GIZ “Luftimi i flukseve të paligjshme financiare” dhe Fakultetin Ekonomik Tirane, organizon trajnimin intensiv studentor për luftën kundër pastrimit të parave. Trajnimi do të jete i hapur për të […]