.

 

 

Studentet e meposhtem mund te paraqiten prane sekretarise mesimore orari 10:00 me 12:00 cdo dite nga e hena ne te premte, te terheqin kartonin e diplomes. Paraprakisht te dergojne email prane zyres se finances financa@fdut.edu.al per verifikim te shlyerjes se pageses se shkolles dhe te kene me vete faturen 600 leke te paguar ne poste apo ne banke.

 

 

 

Kliko ketu -> Faturen 600 leke

 

 

 

Kliko ketu -> DIPLOMA (BACHELOR KOHE E PJESSHME)

 

Kliko ketu -> DIPLOMA (BACHELOR KOHE E PLOTE)

 

Kliko ketu -> DIPLOMA (MASTER PROFESIONAL CIVIL)

 

Kliko ketu -> DIPLOMA (MASTER PROFESIONAL PENAL)

 

Kliko ketu -> DIPLOMA (MASTER PROFESINAL PUBLIK)

 

Kliko ketu -> DIPLOMA (EU BUSINESS LAW)

 

Kliko ketu -> DIPLOMA (MASTER SHKENCOR CIVIL)

 

Kliko ketu -> DIPLOMA (MASTER SHKENCOR PENAL)

 

Kliko ketu -> DIPLOMA (MASTER SHKENCOR PUBLIK)

 

 

 

 

.

Leave A Comment