THIRRJE PËR APLIKIM NË KONKURSIN E SHKRIMIT LIGJOR PËR ANKESAT KUSHTETUESE INDIVIDUALE 

 .     Prezenca e OSBE-së në Shqipëri organizon një konkurs për hartimin e ankesave kushtetuese individuale. Aplikimet do të gjykohen nga një panel i përbërë nga juristë, stafi ligjor i Prezencës së OSBE-së dhe gjyqtarë e ish-gjyqtarë të Gjykatës Kushtetuese. Në dhjetor 2022, Prezenca do të organizojë një ceremoni çmimesh për tri punimet më […]

Njoftohen studentët e Masterit Shkencor dhe Profesional Viti i Dytë të paraqiten pranë Sekretarisë Mësimore orari 10:00-12:00 për të bërë zgjedhjen e lëndëve me zgjedhje deri me datë 04.11.2022

.         Njoftohen studentët e Masterit Shkencor dhe Profesional Viti i Dytë të paraqiten pranë Sekretarisë Mësimore orari 10:00-12:00 për të bërë zgjedhjen e lëndëve me zgjedhje deri me datë 04.11.2022         .

Formular Aplikimi, bursa dhe kategorite sociale 2022-2023

NJOFTIM PER STUDENTET ,CIKLI I PARE I STUDIMEVE ‘PROGRAM I INTEGRUAR”TE CILET PERFITOJNE  BURSE  DHE  PERJASHTIM NGA TARIFA E SHKOLLIMIT, PER VITIN AKADEMIK 2022-2023, dhe STUDENTË TË CIKLIT TË DYTË TE STUDIMEVE “MASTER” QË PËRFITOJNË PËRGJYSMIM NGA TARIFA E SHKOLLIMIT PËR VITIN AKADEMIK 2022-2023 STUDENTET TE CILET PERFITOJNE , PERJASHTIM / REDUKTIM NGA TARIFA E SHKOLLIMIT , […]

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë ka hapur thirrjen për studentë, për aplikime në programet e Institutit të SHBA-së (SUSIs).

.   SUSIs përfshin programe intensive akademike, qëllimi i të ciiave është t’u ofrojë fakulteteve të universiteteve të huaja dhe studiuesve të tjerë mundësinë për të thelluar njohuritë e tyre për shoqërinë, kulturën, vlerat dhe institucionet e SHBA-së.   Qëllimi i Institutit është të përmirësojë kurrikulat dhe cilësinë e mësimdhënies për Shtetet e Bashkuara në […]

FTESË TRAJNIM PËR STUDENTËT , “Aksesi në Gjykatën Kushtetuese dhe hartimi i ankimit kushtetues individual”

Prezenca e OSBE-së në Shqipëri në bashkëpunim me Fakultetin e Drejtësisë, do të organizojë trajnimin me temë:   “Aksesi në Gjykatën Kushtetuese dhe hartimi i ankimit kushtetues individual” Trajnimi do të zhvillohet më datë 31 tetor 2022, në orën 09:30 – 13:30 në Auditorin 402 pranë Fakultetit të Drejtësisë. Në këtë trajnim do të trajtohen […]

Diploma, programet Master dhe Bachelor

.     Studentet e meposhtem mund te paraqiten prane sekretarise mesimore orari 10:00 me 12:00 cdo dite nga e hena ne te premte, te terheqin kartonin e diplomes. Paraprakisht te dergojne email prane zyres se finances financa@fdut.edu.al per verifikim te shlyerjes se pageses se shkolles dhe te kene me vete faturen 600 leke te […]

Thirrje Erasmus+

.         Kliko Këtu -> Njoftim Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans 20.10.2022       .

Thirrje Erasmus+

.         KLIKO KËTU -> THIRRJA Sivas Cumhuriyet 13.10.2022         .

Deloitte Masterclass!

Albania | Human Resources | October 2022 Deloitte Masterclass Përshëndetje,   Në kuadër të bashkëpunimit dhe ofrimit të mundësive të reja për studentët, ju prezantojmë me një projekt të ri i cili vjen për herë të parë nga Deloitte Albania: Deloitte Masterclass!   Ky projekt, në formatin e një cikli workshop-esh interaktiv, i dedikohet studentëve të […]

Të dashur studentë, Të nderuar kolegë

Në këtë vit të ri akademik së bashku do të fillojmë një udhëtim të gjatë, të mbushur me sfida dhe mundësi të reja. Të jesh student është një mundësi jo vetëm për t’u formuar profesionalisht por dhe për të realizuar ëndërrat, për t`u përmirësuar dhe formuar në mënyrën më të mirë. Për të gjithë studentët […]