01/07/2022

Me finalizimin e edicionit të tretë të Debatit Universitar jemi krenarë dhe të emocionuar të shprehim urimet për skuadrën fituese, e cila përfaqësoi denjësisht Fakultetin e Drejtësisë së Universitetit të Tiranës! 

.   Pas debateve në 14 institucione arsimore në 5 qytete të Shqipërisë e pas një rrugëtimi të gjatë finalja u përmbyll me fitoren e Fakultetit […]