Lista shtesë e studentëve që përfitojnë reduktim nga tarifa e shkollimit për vitin akademik 2021-2022 për programi ciklit dytë të studimit sipas VKM-së 780, datë 26.12.2018.

Njoftim për Studentë universitarë dhe të rinj të diplomuar nga të gjitha vendet e EUSAIR
19/07/2022
Model European Union Strasbourg 2022 – Open call
29/07/2022
Lista shtesë e studentëve që përfitojnë reduktim nga tarifa e shkollimit për vitin akademik 2021-2022 për programi ciklit dytë të studimit sipas VKM-së 780, datë 26.12.2018.

.

 

 

 

Nr. Emër Atësi  Mbiemër Fakulteti Dega Viti
1 Ledjana  Sulaj Fakulteti I Drejtesise MSH Penal 2
2 Rivaldo  Kasmi Fakulteti I Drejtesise MSH Penal 1
3 Anxhela Kaçorri Fakulteti I Drejtesise MSH Penal 2
4 Xhensila Rroli Fakulteti I Drejtesise MP Publik 2
5 Arjola Bami Fakulteti I Drejtesise MSH Publik 2

 

 

 

.