.

 

STUDENTET, TE CILET NUK KANE SHLYER ENDE DETYRIMET FINANCIARE , JANE TE LUTUR TE KRYEJNE PAGESAT E TARIFES SE SHKOLLIMIT BRENDA DATES 08.07.2022.

 

 

 

MANDAT PAGESAT JANE TE AFISHUARA NE WEBSITE E FAKULTETIT TE DREJTESISE

 

 

Kliko Këtu ->  Mandate

 

PAGESA KRYHET NE BANKE/POSTE DHE KOPJA E MANDATIT DOREZOHET PRANE ZYRES SE INFORMACIONIT.

 

 

 

 

 

.

Leave A Comment