Një grup pedagoësh dhe studentësh të programit master dhe doktoraturë të Fakultetit të Drejtësisë, morën pjesë në sesionin e 5të të Shkollës Rajonale Ballkanike “Crisis of the Rule of Law in the Balkans and the EU”, mbajtur në Shkup, Maqedoni, më 5-6 maj 2022.

 

Kliko këtu -> SU 2022 FLIP program

 

 

Leave A Comment