Njoftim per pjesmarrje ne trajnimin me teme ” Menaxhimi i konflikteve, konflikti i shëndetshëm dhe bashkëpunimi ndërmjet inteligjencës emocionale” datë 12.05.2022, organizuar nga Universiteti i Tiranes.

BALKAN UNIVERSITIES_LAW SCHOOL AUTh _“LL.M PROGRAM “European Business and Economic Law”
06/05/2022
LISTA E MIRATUAR E ZGJEDHËSVE PËR PERSONELIN AKADEMIK NË FAKULTETIN E DREJTËSISË TË UT-së
06/05/2022
Njoftim per pjesmarrje ne trajnimin me teme ” Menaxhimi i konflikteve, konflikti i shëndetshëm dhe bashkëpunimi ndërmjet inteligjencës emocionale” datë 12.05.2022, organizuar nga Universiteti i Tiranes.

.

Universiteti i Tiranes, ka njoftuar organizimin e trajnimit me teme “Menaxhimi i konflikteve, konflikti i shëndetshëm dhe bashkëpunimi ndërmjet inteligjencës emocionale” , me datë 12.05.2022 ora 11:00-14:00 .

Linku perkates ku mund te gjendet njoftimi, se bashku me agjenden e trajnimit dhe linkun e regjistrimit eshte si ne vijim.

https://unitir.edu.al/trajnimi-menaxhimi-i-konflikteve-konflikti-i-shendetshem-dhe-bashkepunimi-ndermjet-inteligjences-emocionale-date-12-05-2022-ora-1100-1400/

 

 

 

.