AUTONOMIA UNIVERSITARE DHE LIRIA AKADEMIKE NË ZHVILLIMET KUSHTETUESE

KOMISIONI I ZGJEDHJEVE NË FAKULTET VENDIM Nr. 5, datë 04.05.2022
04/05/2022
KOMISIONI INSTITUCIONAL I ZGJEDHJEVE
05/05/2022
AUTONOMIA UNIVERSITARE DHE LIRIA AKADEMIKE NË ZHVILLIMET KUSHTETUESE

.

 

 

 

 

 

KLIKO KËTU -> Programi i Konferences se I-re studentore per te drejten Kushtetuese1

 

 

 

 

 

 

.