KOMISIONI I ZGJEDHJEVE NË FAKULTET VENDIM Nr. 4, datë 28.04.2022

“Mjetet dhe instrumentat për parandalimin e dhunës në Familje”
28/04/2022
KOMISIONI I ZGJEDHJEVE NË FAKULTET VENDIM Nr. 5, datë 04.05.2022
04/05/2022
KOMISIONI I ZGJEDHJEVE NË FAKULTET VENDIM Nr. 4, datë 28.04.2022

.

 

 

 

 

 

Kliko Këtu ->  KOMISIONI I ZGJEDHJEVE NË FAKULTET VENDIM Nr. 4, datë 28.04.2022

 

 

 

 

 

.