28/04/2022

KOMISIONI I ZGJEDHJEVE NË FAKULTET VENDIM Nr. 4, datë 28.04.2022

.           Kliko Këtu ->  KOMISIONI I ZGJEDHJEVE NË FAKULTET VENDIM Nr. 4, datë 28.04.2022           .
28/04/2022

“Mjetet dhe instrumentat për parandalimin e dhunës në Familje”

“Mjetet dhe instrumentat për parandalimin e dhunës në Familje” ishte tema e leksionit te hapur te mbajtur ditën e premte datë 22.04.2022 në Fakultetin e Drejtësisë […]
28/04/2022

Prishtina International Summer University | 12 – 22 July 2022

Prishtina International Summer University – OPEN CALL The University of Prishtina – www.uni-pr.edu – is glad to announce the open call for  students interested in taking part in the PISU […]
22/04/2022

Vendimi Nr. 4, date 21.04.2022

.       Kliko këtu -> Vendimi Nr. 4, date 21.04.2022         .