Këtë vit, seancat e orientimit do te jenë hibride, in-person dhe virtuale, për t’ju krijuar sa më shumë mundësi të interesuarve, dhe për të siguruar sa më shumë pjesëmarrje.

Seancat in-person do të organizohen për të gjitha programet pranë Këndit Amerikan – Biblioteka Kombëtare në datat e mëposhtme:

***E enjte 31 mars ora 15:30-17:00 (nesër )

E martë 31 Maj ora 15:30-17:00

Seancat virtuale do të organizohen për secilin program më vete dhe te interesuarit duhet te regjistrohen drejt per drejt Info Session Google Form per te marre pjese ose te na kontaktojne ne CultureandEducationTirana@state.gov

 

 

 

 

Kliko këtu -> 2023 Programi Hubert H. Humphrey

 

 

 

 

 

 

Kliko këtu -> 20223-24 Programet Fulbright per Universitetet

 

 

 

 

 

 

 

.

Leave A Comment