Njoftim per seanca informuese per programet Fulbright dhe Humphrey

Këtë vit, seancat e orientimit do te jenë hibride, in-person dhe virtuale, për t’ju krijuar sa më shumë mundësi të interesuarve, dhe për të siguruar sa më shumë pjesëmarrje. Seancat in-person do […]

Universiteti POLITEHNICA

        Kliko këtu -> Universiteti POLITEHNICA         .

VENDIM Nr. 03, Datë 23.03.2022

.       Kliko këtu ->  VENDIM Nr. 03, Datë 23.03.2022         .

Mbi shpalljen e vëndit vakant për anetar në Këshillin e Lartë të Prokurorisë

.       Kliko këtu ->  Mbi shpalljen e vëndit vakant për anetar në Këshillin e Lartë të Prokurorisë           .

Sfidat e gjyqësorit në Shqipëri dhe Lufta kundër Korrupsionit

Me datë 23.03.2022, në Fakultetin e Drejtësisë së Universitetit te Tiranës, u zhvillua një leksion i hapur me Ministrin e Drejtësisë Z.Ulsi Manja me temë “Sfidat e gjyqësorit në Shqipëri […]

2022-2023 Nominations for the Poitiers Faculty of Law

Greetings from the Poitiers Faculty of Law!  We are pleased to send you our updated fact sheet for the 2022-2023 academic year. Nominations for the 1st semester or entire 2022-2023 academic year must […]

VENDIM Nr.02, Datë 18.03.2022

.       Kliko këtu -> VENDIM Nr.02, Datë 18.03.2022           .

Thirrje Erasmus +

.       Kliko këtu ->JLPP     Kliko këtu ->Pan-European Seal Programme     Kliko këtu ->Thirrja për Bursa në Programin Erasmus + Universitetin Westminster       […]

Perspektiva Europiane e Shqipërisë dhe e Ballkanit Perëndimor ne kuadrin e Presidences Franceze te BE

. Me datë 18.03.2022, në Fakultetin e Drejtësisë se Universitetit te Tiranës, u zhvillua një takim me Ambasadoren Franceze Elisabeth Barsacq mbi Perspektiven europiane te Shqiperise dhe te vendeve te […]

Festa Kombëtare e “Sulltan Novruzit”

.     Duke qenë se Festa Kombëtare e “Sulltan Novruzit”, datë 22 mars 2022, bie ditë të martë, si edhe në kuadër të politikave motivuese të personelit, është menduar që edhe dita parardhëse, të bëhet ditë pushimi […]