Percjellje informacioni Coimbra Group

Ju informojme se Coimbra Group ka hapur thirrjen për aplikime për Programet e Bursave për vitin 2022.    Programi ofron rreth 80 bursa dhe është i dedikuar për studiues të rinj dhe profesorë të universiteteve.   Afati i aplikimeve: 15 Prill 2022.    Për më shumë informacion referohuni linkut:    https://www.coimbra-group.eu/scholarships/

Thirrje Erasmus +

.     Kliko këtu ->  THIRRJA Almeria Kliko këtu ->  Thirrja Iasi studente     .

Takim informues i AADF në FDUT

AADF do të organizojë në Fakultetin e Drejtësisë takimin për prezantimin e portofolit të Albanian – American Development Foundation (AADF) në fushën e edukimit.  TË PREMTEN,  4  Shkurt 2022, ora 10:00, Salla 202  Projektet dhe thirrjet që do të prezantohen janë:  Konkursi i Punëve Kërkimore në kuadër të projektit CleanScore,  Programi i Bursave Master në […]