Percjellje informacioni Coimbra Group

Thirrje Erasmus +
03/02/2022
Permbledhje e takimit te realizuar nga AADF ne FDUT – Prezantimi i mundesive per aplikim
08/02/2022
Percjellje informacioni Coimbra Group

Ju informojme se Coimbra Group ka hapur thirrjen për aplikime për Programet e Bursave për vitin 2022. 

 

Programi ofron rreth 80 bursa dhe është i dedikuar për studiues të rinj dhe profesorë të universiteteve.

 

Afati i aplikimeve: 15 Prill 2022. 

 

Për më shumë informacion referohuni linkut: 

 

https://www.coimbra-group.eu/scholarships/