AADF do të organizojë në Fakultetin e Drejtësisë takimin për prezantimin e portofolit të Albanian – American Development Foundation (AADF) në fushën e edukimit.
🗓 TË PREMTEN,  4  Shkurt 2022, ora 10:00, Salla 202
 Projektet dhe thirrjet që do të prezantohen janë:
💻 Konkursi i Punëve Kërkimore në kuadër të projektit CleanScore,
📝 Programi i Bursave Master në SHBA,
🗃 Programi i Praktikave Profesionale në SHBA,
🏅 Programi LEAD Albania,
👩‍🏫 Projekti READ (Research Expertise from Academic Diaspora).
Ftohen të marrin pjesë .

Leave A Comment