Thirrje Erasmus +

. Kliko këtu ->  Thirrja Valladolid 2022   Kliko këtu ->  Thirrja Leiden staf 2022   Kliko këtu ->  Thirrja Radbout staf .

RGPP 2022 / Thirrje për Aplikime

RGPP (Programi Përgatitor i të diplomuarve Romë) është një program akademik 10-mujor i bazuar në Budapest, i cili përgatit studentët Romë të garojnë për të vijuar studimet Master në gjuhën angleze. Qëllimi ynë është sigurimi i aksesit të barabartë në arsimin e lartë për studentët Romë. RGPP u mundëson studentëve: Kurse intensive të gjuhës angleze […]

Kriteret e Departamentit të së Drejtës Penale për përzgjedhjen e personeli akademik me kohë të pjeshshme si më poshtë:

Në kategorinë “Profesorë”, kandidati duhet të plotësojë këto kritere të përgjithshme: Të ketë zotësi të plotë për të vepruar; Të mbajë së paku titullin akademik “Profesor i asociuar”; Të ketë përfunduar studimet në fushën e Drejtësisë brenda ose jashtë vendit me mesatare të lartë; Të zotërojë një prej 5 (pesë) gjuhëve të huaja, përkatësisht gjuhën […]

NJOFTIM PER STUDENTET, TE CILET PERFITOJNE BURSE FINANCIARE

STUDENTET TE CILET NUK KANE DOREZUAR AKOMA NR. E LLOGARISE BANKARE TE BANKES CREDINS,  JANE TE LUTUR TA DERGOJNE ME EMAIL TE FOTOGRAFUAR / SKANUAR NE ADRESEN (financa@fdut.edu.al) ARISA ELEZI ANTEO ZENELI FIGALIA MUSHKA REA MATOHITI ENVI EREQI ERSJAN KËRI KLEA HASANAJ Xhejsika Gjoka Angjelina Shquti Junie Bushi Elda Rada Matilda Lleshi Xhesika Kola     STUDENTET E […]

Aplikim per bursat e qeverise kineze per programin ”Master ne te Drejten e Pronesise Intelektuale”

Drejtoria e Përgjithshme e Pronësisë Industriale në kuadër të bashkëpunimit të frytshëm me Zyrën për Pronësinë Intelektuale të Republikës Popullore të Kinës si çdo vit njofton studentët e interesuar për të aplikuar në programin “Master në të Drejtën e Pronësisë Intelektuale” të sponsorizuar nga bursat e qeverisë Kineze. Ky është viti i 3 që DPPI dërgon […]

Kriteret për përzgjedhjen e personelit akademik me kohë të pjesshme për,semestrin II për vitin akademik 2021 – 2022

Departamenti i së Drejtës Publike miraton keto kritere për përzgjedhjen e personelit akademik me kohë të pjeshshme, për,semestrin e dytë për vitin akademik 2021 – 2022, si më poshtë: Kandidati duhet të plotësojë këto kritere të përgjithshme: Të ketë përfunduar studimet Bachelor në Drejtësi. Të ketë zotësi të plotë për të vepruar. Të zotërojë aftësitë […]

Mbi regjistrimet në gjuhën dhe kulturën kineze në Institutit Konfuci-UT.

Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës është themeluar më datë 18 Nëntor 2013. Ky Institut është krijuar në bazë të marrëveshjes që Universiteti i Tiranës ka firmosur me Qendrën e Institutit Konfuci, Kinë Centre for Language Education and Cooperation (CLEC) si dhe me Universitetin e Gjuhëve të Huaja Pekin (BFSU). Qëllimi i Institutit Konfuci-UT është […]

Njohje dhe informim i maturantëve lidhur me programet e studimit të tyre në vitin akademik 2021 – 2022

.     Kliko këtu ->  Broshurë UT 2022           Kalendari për  komunikimin Online me nxënësit Maturantë për njohjen dhe informimin me Institucionet e Arsimit të Lartë   Pedagogët     Enkelejda Olldashi              Eniana Qarri                  Ina Veleshnja […]

Programi B4Students nga Grupi BALFIN, ka hapur thirrjet për aplikim për studentët në Programin e Praktikës & Punësimit dhe Konkursin e Ideve të Biznesit.

Programi B4Students nga Grupi BALFIN, ka rihapur thirrjet për aplikim nga studentët në: Programin e Praktikës & Punësimit Konkursin e Ideve të Biznesit.   Programi i Praktikës & Punësimit, do të ofrohet në dy periudha 3-mujore, Mars-Prill- Maj dhe Gusht-Shtator-Tetor. Për 3-mujorin e parë të praktikës, aplikimet do të pranohen deri më datë 20 shkurt, nëpërmjet aplimimeve përkatëse në faqen zyrtare të www.b4students.com. […]

Permbledhje e takimit te realizuar nga AADF ne FDUT – Prezantimi i mundesive per aplikim

Me datë 04.02.2022, në ambientet e Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti u Tiranës, u zhvillua një takim informues organizuar nga AADF (Albanian – American Development Foundation), mbështetur nga projekti Clean Score pranë këtij Fakulteti. Në këtë takim morën pjesë Zv.Dekane Prof.Dr.Iva Zajmi, përfaqësues të disa projekteve të mbështetura nga AADF, si dhe studentë e pedagogë të […]