AUF, ne te cilen UT eshte anetar, ka hapur disa thirrje per projekte, te cilat i gjeni ne vijim:

1-    Konkursi rajonal “Të shndërrojmë idetë e mira në start-up” 2022 – afati i fundit per aplikim 15 shkurt 2022 

https://www.auf.org/nouvelles/appels-a-candidatures/concours-regional-transformer-les-bonnes-idees-en-start-2022/ 

 

2-    Grantet kërkimore për doktoraturë dhe postdoktoraturë “Eugen Ionescu” Thirrje për aplikime 2022 – afati i fundit per aplikim 11 mars 2022 

https://www.auf.org/nouvelles/appels-a-candidatures/bourses-de-recherche-doctorale-et-postdoctorale-eugen-ionescu-appel-candidatures-2022/ 

 

3-    AUF hap 10 thirrje për aplikime për të ngritur Komisionet Rajonale të Ekspertëve Ekonomikë dhe Shkencor – afati i fundit per aplikim 18 mars 2022 
https://www.auf.org/nouvelles/actualites/lauf-lance-10-appels-a-candidatures-constituer-commissions-regionales-dexperts-economiques-scientifiques/ 
 
 

4-    Mbështetje për iniciativat studentore – Thirrje rajonale për projekte 2022 – afati i fundit per aplikim 20 mars 2022 

https://www.auf.org/nouvelles/appels-a-candidatures/appui-aux-initiatives-etudiantes-appel-regional-projets-2022/ 

 

 

5-    Thirrje rajonale për aplikime 2022 – Bursa e stazhit profesional nderkombetar  – afati i fundit per aplikim 21 mars 2022 

https://www.auf.org/nouvelles/appels-a-candidatures/appel-regional-candidatures-2022-mobilites-de-stage-professionnel-linternational/ 

Leave A Comment