STUDENTET, TE CILET PERFITOJNE BURSE FINANCIARE DHE NUK KANE DOREZUAR AKOMA NR. E LLOGARISE BANKARE TE BANKES CREDINS, JANE TE LUTUR TA DERGOJNE ME EMAIL TE FOTOGRAFUAR / SKANUAR NE ADRESEN (financa@fdut.edu.al) BRENDA DATES 26.01.2022.

ARISA ELEZI
XHESIKA KOLGJEGJA
LEDJONA SINANI
FIONA LIKA
DEJVIS ÇUKAJ
LIVIA HARIZI
KEJSI ÇAKANI
ANTEO ZENELI
ERALD KOJKU
LEDINA SALIASI
ARTA ÇELAJ
XHOIA RAMAJ
EGI DIMO
DARLA NELA
FIGALIA MUSHKA
REA MATOHITI
ENVI EREQI
DENIS MAÇI
ANTELA ELEZI
ERSJAN KËRI
KLEA HASANAJ
KRISTIAN XHEMALI
KLAID PELLUMBI
EVA MANÇE

Xhejsika Gjoka

Angjelina Shquti

Dorjana Likmeta

Junie Bushi

Alesia Sulovari

Elda Rada

Emanuela Filaj

Ergys Elezi

Matilda Lleshi

Luaranda Myftari

Eliona Bashukaj

Grisela Manaj

Xhesika Kola

Fabiol Duraku

Oeni Deda

Rafaela Loci

Leave A Comment