NJOFTIM MBI AFATIT E PAGESES SE TARIFES SE SHKOLLIMIT

. NJOFTIM MBI AFATIT E PAGESES SE TARIFES SE SHKOLLIMI   SHTYHET AFATI I PAGESE SE TARIFES SE SHKOLLIMIT ME DY JAVE, DERI NE DT 15 SHKURT 2022. .

Thirrje per projekte AUF

AUF, ne te cilen UT eshte anetar, ka hapur disa thirrje per projekte, te cilat i gjeni ne vijim: 1-    Konkursi rajonal “Të shndërrojmë idetë e mira në start-up” 2022 – afati i fundit per aplikim 15 shkurt 2022  https://www.auf.org/nouvelles/appels-a-candidatures/concours-regional-transformer-les-bonnes-idees-en-start-2022/    2-    Grantet kërkimore për doktoraturë dhe postdoktoraturë “Eugen Ionescu” Thirrje për aplikime 2022 – afati i fundit per […]

DATAT E PROVIMEVE PËR STUDENTËT E PROGRAMIT TË CIKLIT TË TRETË TË STUDIMEVE “MASTER EKZEKUTIV NË KRIMINALOGJI”

SQARIM: DATA E SHPALLUR SIPAS LËNDËVE PËRKATËSE ËSHTË DITA NË TË CILËN DO TË ZHVILLOHET PROVIMI. ORA E PËRCAKTUAR ËSHTË ORA E FILLIMIT TË PROVIMIT PËRKATËS. PEDAGOGËT NË KUADËR TË RESPEKTIMIT TË MASAVE ANTI – COVID, TË PËRCAKTOJNË GRAFIKUN E REALIZIMIT TË PROVIMIT NË DITËN PËRKATËSE, NË FAKULTETIN E DREJTËSISË TË  UNIVERSITETI I TIRANËS. STUDENTËT […]

DATAT E PROVIMEVE SEMESTRI PARE VITI AKADEMIK 2021 – 2022

SQARIM: DATA E SHPALLUR SIPAS LËNDËVE PËRKATËSE ËSHTË DITA NË TË CILËN DO TË ZHVILLOHET PROVIMI. ORA E PËRCAKTUAR ËSHTË ORA E FILLIMIT TË PROVIMIT PËRKATËS. PEDAGOGËT NË KUADËR TË RESPEKTIMIT TË MASAVE ANTI – COVID, TË PËRCAKTOJNË GRAFIKUN E REALIZIMIT TË PROVIMIT NË DITËN PËRKATËSE, NË FAKULTETIN E DREJTËSISË TË  UNIVERSITETI I TIRANËS. STUDENTËT […]

Thirrje Erasmus +

.     Kliko këtu ->   Technical University ( METU ), ne Ankara         .

“Zhvillimi i kontratave kolektive dhe mbrojtja efektive e punëmarrësve shqiptar” të projektit “Zhvillimi i kontratave kolektive dhe mbrojtja efektive e punëmarrësve shqiptar

Në datë 21.01.2022, pranë ambienteve të Fakultetit të Drejtësisë u zhvillua një tryezë e rrumbullakët, ku u prezantuan gjetjet përfundimtare dhe rekomandimet e raportit të hartuar nga pedagogët e Fakultetit të Drejtësisë, në kuadër të përfundimit të komponentit të parë “Zhvillimi i kontratave kolektive dhe mbrojtja efektive e punëmarrësve shqiptar” të projektit “Zhvillimi i kontratave […]

NJOFTIM PER STUDENTET TE CILET PERFITOJNE BURSE DHE NUK KANE DOREZUAR NR.LLOGARISE

STUDENTET, TE CILET PERFITOJNE BURSE FINANCIARE DHE NUK KANE DOREZUAR AKOMA NR. E LLOGARISE BANKARE TE BANKES CREDINS, JANE TE LUTUR TA DERGOJNE ME EMAIL TE FOTOGRAFUAR / SKANUAR NE ADRESEN (financa@fdut.edu.al) BRENDA DATES 26.01.2022. ARISA ELEZI XHESIKA KOLGJEGJA LEDJONA SINANI FIONA LIKA DEJVIS ÇUKAJ LIVIA HARIZI KEJSI ÇAKANI ANTEO ZENELI ERALD KOJKU LEDINA SALIASI […]

Dhurimi Vullnetar i Gjakut – akt human dhe qytetar

Të dhurosh gjak ështe një akt i madh human. Në Tiranë janë 400 fëmije talasemik, të cilët cdo dy javë duan  një qese gjak për të jetuar normal si ne. Nisur nga situata e pandemise ne vend dhe masat e institucioneve shendetesore, protokolli i dhurimit te gjakut eshte pershtatur duke respektuar distancen 1.5 m mes […]