Njoftim për rifillimin e procesit mësimor

Mbi Lejen vjetore te vitit 2021 per personelin akademik, ndihemes akademik dhe administrativ te Universitetit te Tiranes
22/12/2021
LISTA EMERORE E STUDENTEVE TE CIKLIT TE PARE TE STUDIMEVE,TE CILET PERFITOJNE BURSE FINANCIARE PER VITIN AKADEMIK 2021 – 2022
10/01/2022
Njoftim për rifillimin e procesit mësimor
.

 

Duke ju uruar Gëzuar Vitin e Ri 2022, ju njoftojmë se procesi mësimor në Fakultetin e Drejtësisë , të UT-së do të rifillojë ditën e hënë, datë 10 Janar 2022.

 

 

Ditët e mësimit të parealizuara do të zëvendësohen përgjatë semestrit të parë të vitit akademik 2021-2022.

 

 

 

.

Pushime të mbara!