Njoftim për rifillimin e procesit mësimor

.   Duke ju uruar Gëzuar Vitin e Ri 2022, ju njoftojmë se procesi mësimor në Fakultetin e Drejtësisë , të UT-së do të rifillojë ditën e hënë, datë 10 […]

KRITERET E PRANIMIT NË PROGRAMET “MASTER I SHKENCAVE NË DREJTËSI”, MASTER SHKENCOR DHE PROFESIONAL, MASTER EKZEKUTIV NE “KRIMINOLOGJISË”

.       Kliko këtu -> VENDIM NR.29 DATE 17.12.2021 Kliko këtu -> VENDIM NR.30 DATE 17.12.2021 Kliko këtu -> VENDIM NR.31 DATE 17.12.2021         .

STUDENTET E MEPOSHTEM JANE TE LUTUR TE PARAQESIN NR E LLOGARISE BANKARE CREDINS , TE SKANUAR/FOTOGRAFUAR, NE ADRESEN :financa@fdut.edu.al, brenda dates 24.12.2021.

NR EMER MBIEMER VITI 1 BLEONA BRAKAJ 2 2 ARJOLA  CANI 2 3 XHOINA  KOLDASHI 2 4 KSANDRO  GREMSHI 2 5 XHULJETA  DODA 2 6 MARINA  KUQO 2 7 SUZANA  […]

Thirrje Erasmus +

.       Kliko këtu ->  ERASMUS+, UNIVERSITE PARIS NANTERRE, NE FRANCE         .