25/11/2021

SHTYRJE AFATI PER DOREZIMIN E DOKUMENTAVE PER PERJASHTM/PERGJYSMIM NGA TARIFA E SHKOLLIMIT DHE PERFITIMIN E BURSES FINANCIARE PER VITIN AKADEMIK 2021-2022, DERI NE DATEN 10.12.2021.

1-DOREZIMI I DOKUMENTACIONIT, PER PERJASHTIM NGA TARIFA E SHKOLLIMIT DHE PERFITIM TE BURSES FINANCIARE PER CIKLIN E PARE TE STUDIMEVE ” Program i Integruar ne Drejtesi”, […]
23/11/2021

Njoftim për shpalljen e periudhës zgjedhore dhe datës së zgjedhjeve, për anëtar të Këshillave Studentorë të Fakulteteve të Universitetit të Tiranës

Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit të Tiranës se me Vendimin e Rektorit nr.196, datë 11.11.2021 , për shpalljen e periudhës zgjedhore dhe datës së zgjedhjeve, […]
23/11/2021

Thirrje Erasmus +

19/11/2021

SEE LJ Call for Papers

.     Kliko këtu -> Call for Papers_SEELJ_November2021         .