Mbi pushimin e festave zyrtare

Për shpalljen e fillimit të procedurave për regjistrimin e kandidatëve, për anëtarë të Komisionit të Zgjedhjeve Studentore në Fakultete (KZSF), në Universitetin e Tiranës
25/11/2021
“Për shtyrjen e datës së dorëzimit të dokumentacionit përkatës të aplikantëve për anëtarë të Komisionit të Zgjedhjeve Studentore në Fakultete (KZSF), në Universitetin e Tiranës.”
29/11/2021
Mbi pushimin e festave zyrtare
.

 

 

Me rastin e festës së Pavarësisë dhe festës së Flamurit, 28 dhe 29 nëntor, ju njoftojmë se dita e hënë dhe dita e martë janë ditë pushimi.

Dita e mërkurë, data 1 Dhjetor 2021, është ditë pune.

Festa të gëzuara!

 

 

 

 

.