Listat e studenteve per vitin akademik 2021-2022, te PICD dhe Master Shkencor dhe Profesional, sipas ID-ve personale,  bazuar ne Rregulloren per zgjedhjet e para te Keshillave te studenteve ne Universitetin e Tiranes, neni 12, pika 6.

SHTYRJE AFATI PER DOREZIMIN E DOKUMENTAVE PER PERJASHTM/PERGJYSMIM NGA TARIFA E SHKOLLIMIT DHE PERFITIMIN E BURSES FINANCIARE PER VITIN AKADEMIK 2021-2022, DERI NE DATEN 10.12.2021.
25/11/2021
Për shpalljen e fillimit të procedurave për regjistrimin e kandidatëve, për anëtarë të Komisionit të Zgjedhjeve Studentore në Fakultete (KZSF), në Universitetin e Tiranës
25/11/2021
Listat e studenteve per vitin akademik 2021-2022, te PICD dhe Master Shkencor dhe Profesional, sipas ID-ve personale,  bazuar ne Rregulloren per zgjedhjet e para te Keshillave te studenteve ne Universitetin e Tiranes, neni 12, pika 6.

.

 

Kliko këtu ->  STUDENTET PICD, Viti 1, 2 dhe 3

Kliko këtu ->  Master viti pare 2021-2022 me ID

Kliko këtu ->  Master viti dyte 2021-2022 me ID

 

 

 

 

.