Vaksinimi në Fakultetin e Drejtësisë UT

Thirrje për shprehje interesi për studentët – Debati Universitar Edicioni III
03/11/2021
NJOFTIM PËR GJITHË STUDENTËT E VITIT TË PARË MASTER
07/11/2021
Vaksinimi në Fakultetin e Drejtësisë UT

NJOFTOHEN STUDENTËT E FAKULTETIT TË DREJTËSISË UT SE NË MJEDISET E FAKULTETIT JANË KRIJUAR KUSHTET E NEVOJSHME PËR KRYRJEN E VAKSINIMIT NGA PERSONELI MJEKSOR PËRKATËS NGA DATA   08 – 12  NËNTOR 2021, SALLA 106.

ATA TË CILËT DUAN TË BËJNË DOZËN E PARË DHE TË DYTË

VAKSINAT JANË: ASTRAZENECA, CORONAVAC, PFIZER