Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës do të marrë pjesë në edicionin e 38th të konkursit ndërkombëtar Jean-Pictet Competition që do të zhvillohet në datat 19 deri 26 Mars 2022, në Durrës. Fakulteti do të përfaqësohet nga dy skuadra studentësh,  një skuadër anglishtfolëse dhe një skuadër frëngjishfolëse, secila me nga 3 studentë në përbërje. Preferohen studentët që kanë njohuri në të drejtën ndërkombëtarë publike dhe janë njohës shumë të mirë të gjuhës angleze ose frënge.

Studentët e interesuar duhet të dërgojnë deri me datë 01.11.2021 email tek adresat e emalit: armela.kromici@fdut.edu.al ose fjorda.shaqrri@fdut.edu.al

Leave A Comment