Fillimi i vitit akademik 2021 – 2022 fillon ditën e hënë datë 18.10.2021.

Master in Transitional Justice
15/10/2021
Mesazhi i Rektorit të Universitetit të Tiranës Prof. Dr. Artan Hoxha për fillimin e vitit të ri akademik 2021 – 2022
15/10/2021
Fillimi i vitit akademik 2021 – 2022 fillon ditën e hënë datë 18.10.2021.

Për të hyrë në ambientet e Fakultetit të Drejtësisë të Universitetit të Tiranës duhet të jeni të paisur me maskë. Gjithashtu duhet të keni me vete mjetin e ID dhe Çertifikatën e vaksinimit ose testin  PCR.

Këto masa meren duke respektuar aktet rregullatore lidhur me protokollet mbi parandalimin e përhapjes së infeksionit të shkaktuara nga Covid-19.

 

Kliko këtu -> Guida e Fakultetit të Drejtësisë Universiteti i Tiranës

 

Kliko Këtu -> Grupet e Vitit I, Programi i Integruar