Thirrje per studentet, krijimi i klubeve studentore- Nga Fondacioni Soros

Urdhër Nr.63 Datë 09.09.2021, Afati për aplikimin e kërkesave për rivazhdim/ndërprerje studimesh
09/09/2021
NJOFTIM PËR ADMINISTRIMIN E PROCESIT TË VOTIMIT PËR PËRZGJEDHJEN E KANDIDATËVE TË KLGJ DHE KLP
13/09/2021
Thirrje per studentet, krijimi i klubeve studentore- Nga Fondacioni Soros

Fondacioni Soros ka publikuar sot nje thirrje drejtuar studenteve, per te aplikuar per “Krijimin e klubeve studentore”, me qellim demokratizimin e universiteteve dhe permiresimin e jetes universitare.

Individi/grupi i perzgjedhur do te mbeshtetet qofte ne aspektin organizativ te punes, si dhe ne aspektin e financimit te aktiviteteve te planifikuara.

Afati i aplikimit- data 17 Shtator 2021.

https://www.osfa.al/njoftime/thirrje-per-aplikime-krijimi-i-klubeve-studentore-me-qellim-permiresimin-jetes-universitare-dhe-demokratizimin-e-universiteteve