27/08/2021

Listat e plota paraprake të renditjes së kandidatëve për të ndjekur studimet në Fakultetin e Drejtësisë të Universitetit të Tiranës, Në Programin e Integruar i Ciklit II “Master i Shkencave në Drejtësi”

.     Klikoni këtu -> Fakulteti i Drejtesise ID Raundi Pare_2021 – 2022     .
27/08/2021

Thirrje Erasmus +

. KLIKO KETU ->  Programi Erasmus + në Universitetin e Granadës, në Spanjë KLIKO KETU ->  Programi Erasmus + në Universitetin e Valladolidit, në Spanjë .
24/08/2021

Kalendari i Përbashkët i RASH dhe QSHA për procesin e aplikimit dhe regjistrimit në programet e studimit, për vitin akademik 2021 – 2022

24/08/2021

Projekti ne B4Students

Me kënaqësi, sjellim në vëmendjen Tuaj programin e Praktikës & Punësimit 2021, një mundësi e re për studentët në Shqipëri. Ky program organizohet në partneritet me 10 […]