Federata Shqiptare e Sportit Universitar në mbështetje të aktiviteteve sportive te anetaresise! Universiteti i Tiranes organizoi sot kampionatin e Basketbollit-meshkuj midis stafit akademik te UT me pjesëmarrës:

-Fakulteti i Shkencave Sociale 👏

-Fakulteti Ekonomik👏

-Fakulteti i Drejtësisë 👏

-Fakulteti i Shkencave të Natyrës👏

-Fakulteti i Gjuhëve të Huaja 👏

-Fakulteti  Histori-Filologji .👏

Nderuan me prezencen tyre ne ceremonine e hapjes, Rektori i  UT, Z.Artan Hoxha, Dekani i  FEUT, njëkohësisht president nderi i FSHSU, Z. Dhori Kule,

Dekani i Fakulteti të Drejtësisë, Z.Sokol Mëngjesi, Dekani I Fakultetit të Shkencave Sociale, Z.Edmond Rapti,si dhe

President i FSHSU,Z.Besnik Veliu.

Ne finale spikaten Fakulteti I Drejtësisë  dhe Fakulteti i Shkencave Sociale! 👏🏆

Fitues i vendit te pare u shpall Fakulteti i Drejtësisë! 🏆🥇⭐

Përgëzime #FDUT🏆

FSHSU do te jete gjithmone ne mbeshtetje te inisiativave sportive ne te gjitha IAL-te e vendit.

#FSHSU, për një jete te shendetshme💪💪

 

Leave A Comment