NJOFTIM MBI MBROJTJEN E TEMËS SË DIPLOMËS MASTER SHKENCOR DHE PROFESIONAL PËR VITIN AKADEMIK 2020 – 2021

Njoftohen studentët e Programit Master i Shkencave Penal/Civil/Publik dhe Master Profesional Penal/Civil/Publik, viti i dytë, se mbrojtja e diplomës përgjatë muajit korrik 2021 do të realizohet në auditoret e Fakultetit […]

NJOFTIM MBI MBROJTJEN E TEMËS SË DIPLOMËS BACHELOR PËR VITIN AKADEMIK 2020 – 2021

Njoftohen studentët e vitit të tretë të Programit të Ciklit të Parë të Studimit “Bachelor” se mbrojtja e diplomës do të jetë në datë 23 korrik 2021. Dorëzimi i temave […]

Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit midis Entit Rregullator të Energjisë (ERE)

Me datë 24 Qershor 2021, pranë ambienteve të Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit midis Entit Rregullator të Energjisë (ERE) dhe Fakultetit të Drejtësisë. Në […]

THIRRJE PËR STUDENTË DREJT PËRMIRËSIMIT TË EDUKIMIT LIGJOR TË PUBLIKUT NË SHQIPËRI

Prezenca e OSBE-së në Shqipëri në kuadër të veprimtarisë së saj për promovimin e edukimit ligjor të publikut në bashkëpunim me Fakultetin e Drejtësisë të Universitetit të Tiranës dëshiron të […]

Thirrje Erasmus +

KLIKO KETU ->Erasmus 1 KLIKO KETU ->Erasmus 2 KLIKO KETU ->Erasmus 3 KLIKO KETU ->Erasmus 4 KLIKO KETU ->Erasmus 5 KLIKO KETU ->Erasmus 6

CEPEJ – Crystal Scales Justice – Junior Edition / CEPEJ Balance de Cristal Edition Junior

We are pleased to inform you that the 2d edition of the “Junior Crystal Scales of Justice” Prize – Edition 2022, jointly organised by the CEPEJ and the Faculty of […]

Njoftim mbi Konferencën Verore 2021 me temë “La mort”

Fakulteti i Drejtësisë i Universitetit të Poitiers në Francë do të organizojë Konferencën Verore 2021 me temë “La mort”. Ky aktivitet do të organizohet në datë 25 qershor 2021. Pjesëmarrja […]

Geneva IP Summer School & Career Forum

.     Geneva IP Summer School Alumni & IP Career forum (online)   Date: July 5, 2021 Site (with detailed program and schedule): https://www.unige.ch/droit/pi/conferences/alumni-ip-career-event2021/ Online registration (free upon registration; first come […]