DATAT E PROVIMIT PER SEZONIN E VERES ( SEMESTRI II/ VITI AKADEMIK 2020 – 2021)

. Njoftohen studentët e vitit të pare dhe vitit të dytë të Programit të Integruar të Ciklit të Dytë “Master i Shkencave në Drejtësi”, studentët e vitit të tretë të […]

DATAT E PROVIMIT PER STUDENTET QE NUK U PARAQITEN NE PROVIMET ONLINE QE U ZHVILLUAN NE SEZONIN E DIMRIT PER VITIN AKADEMIK 2020 – 2021

Njoftohen studentët e vitit të pare dhe vitit të dytë të Programit të Integruar të Ciklit të Dytë “Master i Shkencave në Drejtësi”, studentët e vitit të tretë të programit […]

NJOFTIM

Njoftohen studentët e vitit të pare dhe vitit të dytë të Programit të Integruar të Ciklit të Dytë “Master I Shkencave në Drejtësi”, të vitit të tretë të programit të […]

Dita Kombëtare e Drejtësisë 2021 Reflektim mbi zhvillimet dhe të ardhmen e Drejtësisë Shqiptare

. Dita Kombëtare e Drejtësisë 2021 Reflektim mbi zhvillimet dhe të ardhmen e Drejtësisë Shqiptare     Tiranë, më. 10.05.2021 Ora: 12.00 – 13.30     Microsoft Teams meeting Join […]

Problematikat mbi numrin e Matrikullimit ne Programin e Integruar viti 2020 – 2021

Emri Atesia Mbiemri Viti Akademik Shenim KEJSI YLLI XHEKA 2020-2021 Rezulton ne  Universiteti Politeknik i Tiranës,  Inxhinieri Mjedisi Bachelor – KP 2019-2020. Lutemi percillni vertetim cregjistrimi nga ky program studimi. […]