NJOFTIM PER STUDENTET E PROGRAMIT BACHELOR ME KOHE TE PLOTE VITI III DHE ME KOHE TE PJESSHME VITI IV
26/05/2021
Transitional Justice Conference
31/05/2021
NJOFTIM
TE GJITHE STUDENTET, NE TE DYJA CIKLET E STUDIMEVE ( BACHELOR, MASTER, PROGRAMI I INTEGRUAR), JANE TE LUTUR TE KRYEJNE TARIFEN E SHKOLLIMIT BRENDA DATES 11.06.2021.
MANDATI PRINTOHET ONLINE NE WEBSITE (WWW.FDUT.EDU.AL) OSE TERHIQET PRANE ZYRES SE INFORMACIONIT.
PAGESA KRYHET NE BANKE/POSTE DHE KOPJA E MANDATIT DOREZOHET NE ZYREN E FINANCES OSE NE EMAIL (financa@fdut.edu.al)