NJOFTIM PER STUDENTET E PROGRAMIT BACHELOR ME KOHE TE PLOTE VITI III DHE ME KOHE TE PJESSHME VITI IV

Grupi Balfin ka menduar Programin B4Students i cili ka si synim të ofrojë mbështetje në zhvillimin profesional të studentëve, projektet e tyre sociale, si dhe idetë për biznes.
26/05/2021
NJOFTIM
31/05/2021
NJOFTIM PER STUDENTET E PROGRAMIT BACHELOR ME KOHE TE PLOTE VITI III DHE ME KOHE TE PJESSHME VITI IV
.

NJOFTOHEN STUDENTET E PROGRAMIT  BACHELOR ME KOHE TE PLOTE VITI III  DHE ME KOHE TE PJESSHME VITI IV SE REGJISTRIMI PER SEZONIN E PARADIPLOMES MUAJ KORRIK 2021 DO TE BEHEN NE DATAT 23 QERSHOR 2021 –  27 QERSHOR 2021.

 

 

PER SQARIM: REGJISTRIMET BEHEN ONLINE

 

 

 

 

 

.