Transitional Justice Conference

.       We would like to thank you for your continous support and readiness to collaborate on the 2021 Transitional Justice Conference, on the topic of missing persons, […]

NJOFTIM

TE GJITHE STUDENTET, NE TE DYJA CIKLET E STUDIMEVE ( BACHELOR, MASTER, PROGRAMI I INTEGRUAR), JANE TE LUTUR TE KRYEJNE TARIFEN E SHKOLLIMIT BRENDA DATES 11.06.2021. MANDATI PRINTOHET ONLINE NE […]

NJOFTIM PER STUDENTET E PROGRAMIT BACHELOR ME KOHE TE PLOTE VITI III DHE ME KOHE TE PJESSHME VITI IV

. NJOFTOHEN STUDENTET E PROGRAMIT  BACHELOR ME KOHE TE PLOTE VITI III  DHE ME KOHE TE PJESSHME VITI IV SE REGJISTRIMI PER SEZONIN E PARADIPLOMES MUAJ KORRIK 2021 DO TE […]

Grupi Balfin ka menduar Programin B4Students i cili ka si synim të ofrojë mbështetje në zhvillimin profesional të studentëve, projektet e tyre sociale, si dhe idetë për biznes.

B4Students është ndërtuar në 4 komponentë kryesorë, bazuar tek nevojat dhe pritshmëritë e konstatuara nga vetë studentët: Sipërmarrje– Ky komponent përmban dy elementë: Konkursin e Ideve të Biznesit, si dhe Sfidën […]

DATAT E PROVIMEVE TE CILAT DO TE ZHVILLOHEN ONLINE PER PROGRAMIN E CIKLIT TE DYTE “MASTER SHKENCOR DHE MASTER PROFESIONAL”

. . Njoftohen studentët e: Vitit të pare dhe të dytë të programit të ciklit të dytë “Master i Shkencave dhe Master Profesional” kohë e plotë, sezoni i verës Online […]

DATAT E PROVIMEVE TE CILAT DO TE ZHVILLOHEN ONLINE PER SEZONIN E PARADIPLOMES, PROGRAMI I CIKLIT TE PARE BACHELOR ME KOHE TE PLOTE DHE ME KOHE TE PJESSHME

. Njoftohen studentët e vitit të tretë të programit të ciklit të parë “Bachelor” me kohë të plotë dhe  studentët e vitit të katërt të programit të ciklit të parë […]

Përcjellje informacioni mbi mundësi Inetrnshipi për studentët

Zyra ligjore dhe fiananciare,  ARS, e cila ofron shërbime ligjore dhe financiare kryesisht të subjekteve të huaja, na informon se ofrojnë vakancë për dy pozicione stazhi, një i Fakultetit të Drejtësisë […]

Thirrje Erasmus +

.   KLIKO KETU ->  Programi Erasmus + ,Gjermani KLIKO KETU ->  Programi Erasmus + ,Spanje     .

RIKUJTESË PËR STUDENTËT

. NË LIDHJE ME DATAT E  PROVIMIT (17-21 Maj 2021 ) PER STUDENTET QE NUK U PARAQITEN NE PROVIMET  QE U ZHVILLUAN NE SEZONIN E DIMRIT ONLINE, PER VITIN AKADEMIK […]