Çdo student duhet të sjelli sipas problematikes që kërkohet nga QSHA pranë sekretarisë mësimore.

 

Emri Atesia Mbiemri Viti Akademik Shenime QSHA
Ruzeta Agim Kurti 2020-2021 Dublim Universiteti i Tiranës, MP – KP 2011-2012. Lutemi percillni fotokopje diplome ose vertetim cregjistrimi.
Klajdi Arben Muçollari 2020-2021 Dublim Universiteti Europian i Tiranës, Msc – KP 2017-2018. Lutemi percillni fotokopje diplome ose vertetim cregjistrimi.
Rovena Kujtim Osmani 2020-2021 Dublim Universiteti Europian i Tiranës, Msc – KP 2011-2012. Lutemi percillni fotokopje diplome ose vertetim cregjistrimi.
Bim Gani Përhati 2020-2021 Lutemi percillni vertetesine e te dhenave per programin Bachelor ne Universitetin Kristal nga Drejtoria e Pergjithshme e Arshivave si dhe fotokopjen e diplomes.
Eliza Gjergj Prendashi 2020-2021 Lutemi percillni fotokopjen e diplomes Bachelor.
Gleidis Mark Lleshi 2020-2021 Dublim Universiteti i Tiranës, Msc – KP 2018-2019. Lutemi percillni fotokopje diplome ose vertetim cregjistrimi.
Stiljan Arqile Llavdaniti 2020-2021 Dublim  Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë, Msc – KP 2020-2021. Lutemi percillni vertetim cregjistrimi.
Marsid Enver Miolli 2020-2021 Dublim  Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë, Msc – KP 2020-2021. Lutemi percillni vertetim cregjistrimi.
Xhersika Ilia Mani 2020-2021 Dublim Kolegji Universitar “Bedër”, Msc – KP 2020-2021. Lutemi percillni vertetim cregjistrimi.
Rovena Arqile Llupi 2020-2021 Lutemi percillni vertetesine e te dhenave per programin Bachelor ne Universitetin Amerikan te Tiranes nga Drejtoria e Pergjithshme e Arshivave si dhe fotokopjen e diplomes.
Marinela Ndoc Vogli 2020-2021 Lutemi percillni vertetesine e te dhenave per programin Bachelor ne Universitetin Vitrina nga Drejtoria e Pergjithshme e Arshivave si dhe fotokopjen e diplomes.
Juana Vangjel Shqarri 2020-2021 Dublim Universiteti Aleksandër Xhuvani i Elbasanit, MP – PT 2012-2013. Lutemi percillni fotokopje diplome ose vertetim cregjistrimi.
Enea Astrit Bardhi 2020-2021 Dublim Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë,  Msc – KP 2020-2021. Lutemi percillni vertetim cregjistrimi.
Enejda Paqësor Abasi 2020-2021 Dublim Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë, Msc – KP 2020-2021. Lutemi percillni vertetim cregjistrimi.
Jordan Perparim Istrefi 2020-2021 Dublim  Kolegji Universitar “Luarasi”, Msc – KP 2018-2019. Lutemi percillni fotokopje diplome ose vertetim cregjistrimi.
Albi Përparim Selamaj 2020-2021 Dublim  Universiteti i Tiranës,   MP – KP 2019-2020. Lutemi percillni fotokopje diplome ose veretetim cregjistrimi.
Emiljano Muhamet Shanaj 2020-2021 Lutemi percillni fotokopjen e diplomes Bachelor.
Julian Kostandin Poce 2020-2021 Lutemi percillni njehsimin e diplome Bachelor.
Admirim Fidai Kala 2020-2021 Dublim Universiteti Bujqësor i Tiranës, MP – KP 2011-2012. Lutemi percillni fotokopje diplom e ose vertetim cregjistrimi.
Hektor Guido Kakarriqi 2020-2021 Dublim  Universiteti Luigj Gurakuqi i Shkodrës, Msc – KP 2016-2017. Lutemi percillni fotokopje diplome ose vertetim cregjistrimi.
Xhulian Fiqiri Bixi 2020-2021 Dublim Kolegji Universitar i Biznesit, Msc – KP 2020-2021. Lutemi percillni vertetim cregjistrimi.
Ardi Bujar Baku 2020-2021 Lutemi percillni fotokopjen e diplomes Bachelor.
Erli Bujar Baku 2020-2021 Lutemi percillni fotokopjen e diplomes Bachelor.
Redi Agron Popescu 2020-2021 Lutemi percillni vertetesine e te dhenave per programin Bachelor ne Universitetin Kristal nga Drejtoria e Pergjithshme e Arshivave si dhe fotokopjen e diplomes.
Arben Qani Shinaj 2020-2021 Lutemi percillni vertetesine e te dhenave per programin Bachelor ne Universitetin Kristal nga Drejtoria e Pergjithshme e Arshivave si dhe fotokopjen e diplomes.
Marjeta Maksim Tarja 2020-2021 Lutemi percillni vertetesine e te dhenave per programin Bachelor ne Universitetin Kristal nga Drejtoria e Pergjithshme e Arshivave si dhe fotokopjen e diplomes.
Frenkli Artan Rexhepi 2020-2021 Lutemi percillni vertetesine e te dhenave per programin Bachelor ne Universitetin Justicia nga Drejtoria e Pergjithshme e Arshivave si dhe fotokopjen e diplomes.
Klaudia Ndue Qitaj 2020-2021 Dublim Universiteti i Tiranës,  Msc – KP 2018-2019. Lutemi percillni fotokopje diplome ose vertetim cregjistrimi.
Kristi Odise Gjini 2020-2021 Dublim Universiteti Bujqësor i Tiranës, Bachelor – PT 2012-2013. Lutemi percillni fotokopje diplome ose vertetim cregjistrimi.
Marinel Petraq Mësonjësi 2020-2021 Dublim Universiteti Europian i Tiranës, Msc – KP 2020-2021. Lutemi percillni vertetim cregjistrimi.
Xhesika Çlirim Latifi 2020-2021 Dublim Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë, Msc – KP 2020-2021. Lutemi percillni vertetim cregjistrimi.
Anjeza Afrim Bardulla 2020-2021 Lutemi percillni vertetesine e te dhenave per programin Bachelor ne Universitetin Kristal nga Drejtoria e Pergjithshme e Arshivave si dhe fotokopjen e diplomes.
Gramoz Ndok Sokolaj 2020-2021 Lutemi percillni vertetesine e te dhenave per programin Bachelor ne Universitetin Kristal nga Drejtoria e Pergjithshme e Arshivave si dhe fotokopjen e diplomes.
Laurent Sabri Gjoni 2020-2021 Lutemi percillni vertetesine e te dhenave per programin Bachelor ne Universitetin Justicia nga Drejtoria e Pergjithshme e Arshivave si dhe fotokopjen e diplomes.
Elis Sami Vajushi 2020-2021 Lutemi percillni vertetesine e te dhenave per programin Bachelor ne Universitetin Kristal nga Drejtoria e Pergjithshme e Arshivave si dhe fotokopjen e diplomes.

Leave A Comment