LISTE EMERORE SHTESE E STUDENTEVE QE PERFITOJNE BURSE FINANCIARE PER VITIN AKADEMIK 2020-2021

Njoftim për vlerësimin e mësimdhënies nga studenti
09/04/2021
LISTE EMERORE SHTESE E STUDENTEVE TE CILET PERFITOJNE PERJASHTIM/PERGJYSMIM NGA TARIFA E SHKOLLIMIT :
13/04/2021
LISTE EMERORE SHTESE E STUDENTEVE QE PERFITOJNE BURSE FINANCIARE PER VITIN AKADEMIK 2020-2021
PATRICIA TRUNGSHI
KRISTELA GJONAJ
XHENSILA BAJRAMI
ORESTJA MURATI
SHENIM: STUDENTIA XHENSILA BAJRAMI ESHTE E LUTUR TE HAPI NR.LLOGARIE PRANE BANKES CREDINS DHE TA DERGOJ ME EMAIL NE ADRESEN:financa@fdut.edu.al